Verzorgingsproducten 


L'Oréal serie expert heeft een complete haarverzorgingslijn.

Het heeft een assortiment voor elk type haar en biedt de voedende bescherming dat nodig is om mooi, gezond uitziend haar te bereiken.

We tonen hier een deel van ons assortiment. 


L'Oréal absolut repair serie

Dit is een herstellende verzorgingslijn voor beschadigd haar. Deze producten dringen door tot in de kern van het haar waardoor het haar weer sterk en gezond wordt. Absolut repair is supervoedend en laat uw haar een 'make-over' ondergaan.L'Oréal liss ultime serie

Liss ultime serie geeft kroes en weerbarstig haar weer zachtheid en glans. Het heeft een voedende werking, herstelt en ontwart het haar. Pluizig haar wordt weer kalm, controleerbaar, soepel en zijdezacht.  

 


De lumino contrast serie is speciaal ontwikkeld voor haar met highlights, omdat deze delen van het haar meer voeding nodig hebben en de rest van het haar wordt niet verzwaard.

 

 


L'Oréal serie expert voor hoofdhuidproblemen

Wanneer de hoofdhuid uit balans is, kan dat leiden tot verschillende ongemakken, zoals roos, vette hoofdhuid en jeuk. Om deze hoofdhuidproblemen op te lossen en de hoofdhuid weer in balans te brengen, biedt serie expert voldoende producten.

De pure resource shampoo is een zuiverende shampoo voor vet haar en een vette hoofdhuid. Deze actieve shampoo legt een subtiele film over de
                                                         hoofdhuid waardoor de huid wordt 
                                                         beschermd.   


De sensi balance shampoo is een mild reinigende shampoo die de gevoelige hoofdhuid ontspant.

 

 

 

 

 

 


De instant clear shampoo is een frisse en zuiverende shampoo voor roosproblemen.