Stylingsproducten

Tecni.ART

De producten van Tecni.ART met vooruitstrevende technologie zijn gebaseerd op de laatste trends. Tecni.ART verzekerd je van een uniek resultaat. We hebben voor elk haartype een oplossing op maat. We tonen hier een deel van ons assortiment.


Tecni.ART Fix design
Een gellak voor een langdurige sterke fixatie van elk kapsel. De fix design is een stylingspray die het haar een soepele versteviging geeft. Gebruik de haarlak voor een stevige fixatie waarna het haar constant te restylen is.

Factor: 5.


Tecni.ART Bouncy And Tender
Voor een langdurige bescherming tegen vochtigheid, hitte en pluis. Krullen zullen levendiger worden. Bovendien worden de lokken intens gehydrateerd en gevoed, dit levert een perfecte krullenbos op.


Tecni.ART Fix max
Voor een stevige en langdurige finish zonder residu. Fix max gel geeft extra stevigheid aan uw coupe met een langdurige houdbaarheid. Met deze gel houdt u uw haar de gehele dag in model. Absoluut een must have.

Factor: 6.


Tecni.ART Air fix
Air fix is een spray met een uiterst sterke en langdurige fixatie zonder hard effect. Met 24 uur bescherming tegen anti-frizz en statische electriciteit. Geeft een fantastische glans en droogt snel. Met een uv-filter.

Factor: 5.


Tecni.ART Liss control+
Liss control+ is een intensieve gladmakende styling-serum dat het haar bescherming geeft voor invloeden van buitenaf. Uitermate geschikt voor weerbarstig haar. Deze serum maakt krullen glad en houdt de vorm van het haar in toon.


Tecni.ART Liss control
Een thermische gelcrème om kroeshaar, weerbarstig en ongedisciplineerd haar weer glad te maken. De zijdezachte formule biedt de gehele dag anti-frizz bescherming en betere volumecontrole tijdens het stylen. Van glad gestyled haar tot zijdezachte, gecontroleerde krullen.


Tecni.ART Full volume mousse
De full volume mousse is een stevige, volle schuim die speciaal is ontwikkeld om zelfs fijn haar volume te geven. De mousse geeft extra lange houdbare volume en een sterke versteviging voor een look met een extra body.

Factor: 4.


Tecni.ART Pli-shaper
Is een verstevigende thermofixerende spray. Ideaal tijdens het föhnen. Deze spray is ontwikkeld voor krullend en golvend haar. Voor een kapsel met een maximaal en snel volume-effect van de aanzet tot de punt.