Verzorgingsproducten

L’Oréal serie expert heeft een complete haarverzorgingslijn.

Het heeft een assortiment voor elk type haar en biedt de voedende bescherming dat nodig is om mooi, gezond uitziend haar te bereiken.

We tonen hier een deel van ons assortiment. 


L’Oréal Absolut Repair serie

Absolut Repair is een herstructurerende verzorgingslijn voor zeer beschadigd haar. Deze bevat een professionele formule verrijkt met Gouden Quinoa Zemelen extract en tarwe proteïne. Deze formule combineert intensieve herstructurering met lichtgewicht gevoel. De haarvezel wordt versterkt, het haar voelt zachter aan en ziet er glanzender uit.


L’Oréal liss unlimited serie


Liss Unlimited is gladmakende  op basis van Keratine olie, die weerbarstig haar helpt te ontwarren. Het geeft een zacht en glanzend resultaat. Het Liss Unlimited assortiment is verrijkt met Pro-Keratine en Kukui & Teunisbloemolie. Het zuivert het haar en de hoofdhuid en beschermt tot 4 dagen tegen kroezen, zelfs met een luchtvochtigheidsgraad van 80%.


L’Oréal Inforcer serie

Inforcer is een versterkende anti-haarbreuk lijn van L’Oréal Professionnel. Dankzij de formule Vitamine B6 en Biotine wordt de proteïnestructuur van de haarvezel versterkt. Hierdoor wordt haarbreuk tegengegaan. Het maakt het haar sterker, makkelijk te ontwarren en geeft een prachtige glans.


L’Oréal Vitamino color serie

Vitamino color is speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Het product fixeert de kleur van het haar, geeft glans en kleurechtheid aan het haar. Door het gebruik wordt de kleur vastgezet in het haar en gaat het vervaging tegen. Vitamino color beschermt tegen de negatieve invloeden van het licht en tegen oxidatieve stress.


 L’Oréal Volumetry serie

Serie Expert Volumetry  is speciaal ontwikkeld voor fijn en kwetsbaar haar. Deze serie zorgt ervoor dat het haar weer volume en voeding krijgt. L’Oréal Serie Expert Volumetry bestaat uit een salicylzuur formule die ervoor zorgt dat het haar gezuiverd wordt. Het haar wordt voorzien van een lichte hydratatie zonder het haar te verzwaren. De haaraanzet zal worden gelift en hierdoor veel volume krijgen.


L’Oréal curl contour serie

Expert Curl Contour. Een voedende en vormgevende serie voor krullend haar. De professionele formule herstelt de haarvezel en geeft krullend haar duidelijke contouren. De formule is verrijkt met de Hydracell-technologie, een unieke mix van olie, glycerine en incell wat ervoor zorgt dat de beweging van het haar wordt verbeterd en je krullen de juiste verzorging krijgen.

L´Oréal Sensi Balance

Sensi balance shampoo is speciaal ontworpen voor een gevoelige en geïrriteerde hoofhuid. De shampoo kalmeert de hoofdhuid en versterkt het haar. Een gevoelige hoofdhuid kan zorgen voor een branderige en een jeukende hoofdhuid. Sensi Balance heeft een verfrissende mix van haarverzorgende ingrediënten die jouw onrustige hoofdhuid verzorgt.

L’Oréal Silver

Serie Expert Silver is speciaal ontwikkeld voor grijs, wit of asblond haar. Deze kleur-verhelderende shampoo neutraliseert ongewenste geel- en kopertinten waardoor haar met koelere tonen weer helemaal gaat stralen.